https://ayla.culture.gr/wp-content/uploads/2024/10/Ημερίδα_8_Νοε_Τυροκομία_Πρόγραμμα.pdf?fbclid=IwY2xjawGN6ANleHRuA2FlbQIxMAABHbIk2859qt-yasijNJcpklpkkNkIrhtB_CwLqFk5eZAScNb5vzxM3skGsg_aem_DGV5KoYkM-PUEy0W24okkA https://ayla.culture.gr/wp-content/uploads/2024/10/Ημερίδα_8_Νοε_Τυροκομία_Πρόγραμμα.pdf?fbclid=IwY2xjawGN6ANleHRuA2FlbQIxMAABHbIk2859qt-yasijNJcpklpkkNkIrhtB_CwLqFk5eZAScNb5vzxM3skGsg_aem_DGV5KoYkM-PUEy0W24okkA
"Η φιλοκαλία των μαϊστόρων τυροκόμων μας ως τρόπος ενατένισης όχι μόνο της τροφής και της διατροφής, αλλά και αυτής της ίδιας της ζωής ως δημιουργίας, μπορεί να εμπνεύσει μια νέα σχέση με τον τόπο, πιο συνειδητή, πιο βαθιά και αγαπητική, και μια νέα
σχέση με την παράδοση και τη ζωντανή κληρονομιά, ως μέρος ενός νέου ευ ζην που απηχεί την πολιτισμική εμπειρία του λαού μας".
Σας περιμένουμε στην Ημερίδα για την παραδοσιακή τυροκομία και το τυρί, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (για αναλυτικό πρόγραμμα, ανοίξτε τον σύνδεσμο στο πρώτο σχόλιο ή σαρώστε το QR στην αφίσα).