ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ / Η δουλειά της δημοτικής αρχής είναι να συντονίζει τους πάντες που δεν ξέρουν τον τόπο μας και να συνδράμει το έργο της πυροσβεστικής. Όχι να παρουσιάζεται τρεις μέρες ένα μεγάλο αλαλούμ συντονισμού.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 0 comments

 AΠΟ: Σπύρος Κουρούμαλης

-
Μάλλον λάθος κάνετε τη δουλειά σας...
Η δουλειά της δημοτικής αρχής, των θεσμικά ορισμένων εκπροσώπων που πληρώνονται από την πολιτεία άρα από εμάς, εκείνη την μαύρη Κυριακή με 8 μποφόρ και μεγάλη επικινδυνότητα, είναι να βρίσκονται υπ' ατμόν και να έχουν έτοιμες τις ομάδες πυροπροστασίας του δήμου.
Όχι να βρίσκονται στα μελίσσια και τις καφετέριες διότι είναι ακραία ανευθυνότητα.
Η δουλειά της δημοτικής αρχής αφού μπήκε η φωτιά είναι με τη συνδρομή των ομάδων πυροπροστασίας, του Κυλλήνιου Άδωνι και της πυροσβεστικής να τη σβήσει πριν ξεφύγει.
Η δουλειά της δημοτικής αρχής τις τρεις μέρες της καταστροφής είναι να συντονίζει τους πάντες που δεν ξέρουν τον τόπο μας και έρχονται από μακριά και να συνδράμει το έργο της πυροσβεστικής.
Όχι να παρουσιάζεται τρεις μέρες ένα μεγάλο αλαλούμ συντονισμού.
Η δουλειά της δημοτικής αρχής μετά την καταστροφή είναι να ενημερώσει τους δημότες και να ενώσει δυνάμεις για να διεκδικήσει όσα περισσότερα από την πολιτεία για τις οικογένειες που θρηνούν και για τους πυρόπληκτους που αδυνατούν να βιοποριστούν.
Όχι μεταξύ μας με τους δικούς μας για τους δικούς μας…
Η δουλειά της δημοτικής αρχής σίγουρα δεν είναι να κάνει τον αστυνόμο Σαίνη ποιός έβαλε τη φωτιά…είναι αλλουνού “παπά ευαγγέλιο” και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν η πρώτη ανακοίνωση του δημάρχου μετά τη φωτιά να μιλάει γι αυτό και όχι για θανάτους και πυρόπληκτους….


Ετικέτες: