ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΑΞΙΟΝ ΛΟΓΟΥ – ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με τον ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΛΟΓΟΥ επικαιρότητας (τι έγραψαν, είπαν, έγινε), ΜΕ γνώση και πρόταση ανορθωτικής κοινωνικής οικοδόμησης.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 0 comments

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΞΙΟΝ ΛΟΓΟΥ – ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με τον ΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Επανήλθε στα Μέσα Ενημέρωσης ο φίλος Ντίνος Παπαντωνίου* (Ntinos Papantoniou).


H εκπομπή του Ντίνου Παπαντωνίου "ΑΞΙΟΝ ΛΟΓΟΥ!" στον φιλόξενο σταθμό ΤΖΑΣΤ 96,4                                                                       

    Κάθε Παρασκευή στις  1 μ.μ. για μία ώρα 

Μια εκπομπή ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΥ επικαιρότητας (τι έγραψαν, είπαν, έγινε), ΜΕ γνώση και  πρόταση ανορθωτικής κοινωνικής οικοδόμησης.
Με ΚΛΙΚ στην εικόνα ή ΕΔΩ που ακολουθεί ακούστε στο ηχητικό  podcast από το Spotify την 1η πολυθεματική εκπομπή λόγου της εκπομπής.


Ο συναθλητής - συμπατριώτης Ντίνος Παπαντωνίου στην πρώτη του εκπομπή αναφέρεται 

- Στις ιστορικές τοπικές επετείους και καταγγέλει την ύποπτη απουσία των εκπροσώπων της επίσημης Πολιτείας από τον εορτασμό της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

 - Μας ενημερώνει και μας μελαγχολεί για την πτώχευση των ελληνικών νοικοκυριών, την ερήμωση της υπαίθρου φωτίζοντας την αφωνία, το φτωχό Αλφάβητο του πολιτικού προσωπικού, την ανάγκη πολιτικού λόγου στο τοπικό επιμελητήριο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

- Σχολιάζει τη θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης για την άδεια παραχώρησης των αρκαδικών βουνών στην ύψωση ανεμογεννητριών.ς

- Καταγγέλει την απουσία των Ελλήνων από τα κέντρα αποφάσεων για την ΕΛΙΑ και το ΛΑΔΙ τη στιγμή που στο διεθνές συμβούλιο ελαιοκομίας η Τυνησία και η Τουρκία ανέλαβαν κεντρικό ρόλο.

- Καυστικά σχολιάζει τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, καταγγέλει τον αθηνοκεντρισμό, και την σωτήρια ανάγκη της επανένωσης της χώρας, την άγνοια της κεντρικής θέση της  Πελοποννήσου στην Μεσόγειο.


Ο Ντίνος Παπαντωνίου υπήρξε διευθυντής ενημέρωσης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Περιφερειακής ΡαδιοTηλεόρασης RTP. 


ΠΗΓΗ:https://open.spotify.com/playlist/5rES6ckr62p7YSRE8vyE2A?si=_XDzk0N5RFmouZDwjlKdwA&pi=8pqm9gFYSQmnB

 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com